УКР РУС

Полісся ефектно познущалося з Оболоні – хет-трик Назаренка, краса від Гуцуляка

25 серпня 2024 , 14:55 / Читать на русском

Відбувся черговий матч 4-го туру УПЛ, в якому Полісся приймало Оболонь.

УПЛ. 4-й тур

Полісся – Оболонь – 4:0

Голи: Назаренко, 19, 39, 49, Гуцуляк, 23

Вилучення: Грисьо, 54

Полісся не вражало стабільністю на старті чемпіонату. Після перемоги над Шахтарем підопічні Ашура несподівано втратили очки з Інгульцем, який лише повернувся в УПЛ. Довести свою міць житомирці мали шанс у поєдинку проти Оболоні й скористались ним на відмінно. 

Полісся на очах у Усика врятувало нічию з Інгульцем

Вже до перерви Оболоні можна було лише співчувати. Полісся забило три м'ячі і гарантувало собі комфортний результат перед другим таймом. Розпочав побиття Олександр Назаренко, який став абсолютним героєм матчу. Він отримав шикарну передачу від Гуцуляка і у стрибку переправив м'яч під дальню стійку. 

Гуцуляк не обмежився асистом і відзначився вже особисто. Вінгер у стилі Мессі накрутив опонентів і шикарно закрутив у дев'ятку. Довершив розгром Назаренко – Бабенко феноменально вирізав йому на хід через усе поле, а Олександр впевнено реалізував вихід віч-на-віч. 

На старті другого тайму Назаренко знову відірвався від усіх захисників киян, обіграв голкіпера й покотив у порожні, оформивши перший у кар'єрі хет-трик. До всіх проблем Оболоні додалася ще червона картка Миксима Грися. 

Перемога тимчасового підняла Полісся на другу сходинку турнірної таблиці, Оболонь йде на передостанній сходинці.