УКР РУС

Челсі з Мудриком здолав Серветт у першому матчі кваліфікації ЛК – втрачені моменти українця, конфуз Гіу

22 серпня 2024 , 23:56 / Читать на русском

Челсі здолав Серветт у рамках першого матчу кваліфікації Ліги конференцій.

Ліга конференцій, кваліфікація, перший матч

Челсі – Серветт – 2:0

Голи: Нкунку, 50, Мадуеке, 76

На стадіоні Стемфорд Брідж у Лондоні пройшов перший матч плей-офф кваліфікації Ліги конференцій. Український вінгер розпочав гру у стартовому складі. 

Челсі стартує в Лізі конференцій – відомо, чи Мудрик потрапив у заявку на перший матч

Англійці потужно стартували – вже на 21 хвилині Гіу міг забивати. Та Серветт швидко перебрався на половину поля суперників. Згодом загострити гру вдалося Мудрику: українець опинився на ударній позиції після передачі Гіу, але не зміг влучити у площину воріт. Наприкінці тайму наш земляк вправно обіграв суперника, але швидко втратив м'яч.

По перерві арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Нкунку реалізував 11-метровий, попри те, що кіпер вгадав кут. Відразу ж після цього Гіу сконфузився біля воріт суперника, не забивши з трьох спроб. На 76-й хвилині Мадуеке подвоїв перевагу "синіх". Варто зауважити, що Михайло Мудрик провів на полі увесь матч.

Авторитетний портал Sofascore поставив Мудрику досить високу оцінку за його виступ – 7,5 бала. Михайло віддав 25/31 (81%) точних передач, двічі поцілив повз ворота, зробив 3 з 3-х спроб успішного дриблінгу, 6 з 9 разів виграв боротьбу за позицію і 14 разів втратив володіння.

Поєдинок-відповідь відбудеться 29-го серпня, о 21:30.