УКР РУС

Кривбас наблизився до вильоту з єврокубків, зазнавши сухої поразки від Бетіса у кваліфікації ЛК

22 серпня 2024 , 22:53 / Читать на русском

Кривбас зустрівся з іспанським Бетісом в рамках кваліфікації Ліги конференцій.

Ліга конференцій, кваліфікація, перший матч

Кривбас – Бетіс – 0:2

Голи: Авіла, 13, Родрі, 62

У Лізі Європи Кривбас виступив не дуже вдало: криворіжці поступилися чеській Вікторії у обох дуелях (1:2, 0:1). Натомість Бетіс лише розпочав шлях у єврокубках. У Ла Лізі севільці розписали результативну нічию з Жироною без Віктора Циганкова (1:1). Варто зауважити, що у поєдинку проти іспанців не зміг виступити травмований Володимир Якимець.

Кривбас – Бетіс: Вернидуб оголосив стартовий склад на матч ЛК

Перший тайм склався не дуже вдало для українців. Бетіс взявся атакувати зі стартових хвилин. Можливість забити  була ще на старті зустрічі: простріл Бельєріна не зупинив Бізімана, тож Фекір пробив точно в Кліщука. Та вже на 13-й хвилині гості вийшли вперед: Кліщук впорався з ударом Алтіміри, але не потягнув добивання Авіли.

Ближче до завершення дебютної 45-хвилинки підопічні Вернидуба активізувалися, але Бетіс все ще помітно переважав. У компенсований час Авіла ледь не оформив дубль, але поцілив повз ворота.

По перерві українці почали мінімально огризатися, створюючи атаки. З'явився і перший дійсно небезпечний момент: Кузик закрутив удар з правого флангу, однак м'яч прилетів в руки Сілві. На 62-й хвилині Кліщук не зумів впоратися з ударом Родрі – Бетіс збільшив перевагу до 2:0.

Під кінець матчу тренери активно міняли гравців. Дібанго двічі прострілив у ноги супернику. Рока вже в компенсований час закрутив удар з карного майданчика, проте Кліщук парирував у стрибку. До завершення зустрічі протримався рахунок 2:0 на користь Бетіса. 

Нагадаємо, що повторний поєдинок між командами відбудеться у четвер, 29 серпня в іспанській Севільї. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом. Переможець двоматчевого протистояння потрапить до основної стадії Ліги конференцій. На команду, яка програє, чекає виліт з єврокубків.