УКР РУС

Верес без зусиль розібрався з Металістом 1925 у Кубку України – ван Леувен програв за перші десять хвилин

22 серпня 2024 , 18:55 / Читать на русском

Металіст 1925 і Верес визначили останнього учасника 1/8 фіналу Кубка України-2024/25.

Кубок України. 3-й попередній етап

Металіст 1925 – Верес – 0:4

Голи: Кампос, 7, Степанюк, 10, Гайдучик, 67, Шарай, 89

Амбітний Металіст 1925 зазнав черговою болючої невдачі. Не зумівши потрапити до УПЛ через турнір чотирьох, команда намагалася продемонструвати свій потенціал у Кубку України.

ЮКСА зусиллями бразильців знищила Кудрівку у матчі Кубка України

Але й тут – провал. Не врятувала і присутність на тренерському містку іменитого Патріка ван Леувена, який дебютував у якості наставника команди.

Рівненський Верес у гостях несподівано легко переграв харків'ян, причому всі питання підопічні Олега Шандрука зняли на самінькому початку зустрічі.

Вже на 7-й хвилині рахунок відкрив бразильский новачок рівнян Луан Кампос. А всього через три хвилини Руслан Степанюк зробив рахунок – 2:0.

Це був глибокий нокдаун для номінальних господарів поля, від якого вони так і не відійшли. Деякі проблиски почила з'являтися у середині 2-го тайму. Але Верес не став ризикувати і зав утретє. Після м'яча Гайдучика на 67-й хвилині суперники вже просто догравали. Рівняни забили ще й четвертий гол.

Таким чином, Верес став останнім відомим учасником 1/8 фіналу розіграшу Кубку.

На цьому етапі гратимуть 16 команд: вісім переможців 3-го попереднього етапу та вісім команд УПЛ з найвищим рейтингом. Базовий день матчів 1/8 фіналу – 30 жовтня.