УКР РУС

Ворскла вдома обіграла Оболонь – тривога та незарахований гол

16 серпня 2024 , 21:27 / Читать на русском

У третьому турі української Прем'єр-ліги Ворскла приймала Оболонь.

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

Ворскла – Оболонь – 2:0

Голи: Нестеренко 24, Кане 69

Початок матчу був відкладений через повітряну тривогу, яка лунала у Полтаві. Загалом у першому таймі гості активно пресингували і мали шанс вийти вперед на 14-й хвилині зустрічі – Приймак у зоні перед штрафним майданчиком потужно вистрілив під поперечину, але мінімальний дотик Ісенка врятував Ворсклу від пропущеного м'яча.

Чорноморець здобув дебютні очки у новому сезоні УПЛ, мінімально здолавши Колос

Після цього моменту команди пішли на вимушену перерву через тривогу. На екваторі першої 45-хвилинки полтавський клуб відкрив рахунок. Нестеренко випередив захисника Оболоні та зіграв на добиванні. Суханов був близький до того, щоб зрівняти рахунок у зустрічі – захисник крутив м'яч у дальню дев'ятку, але не влучив.

Але вже у другому таймі той же Суханов забив гол, який згодом був скасований. Сергій з близької відстані розстріляв воротаря, виборовши передачу в Кучера. Головний суддя та асистент VAR вирішили, що гравець Оболоні зіграв рукою. Таке рішення арбітра є доволі суперечливим, адже на відеоповторах ніякої гри рукою не видно. 

Незабаром легіонер Ворскли подвоїв рахунок у матчі – Кане скористався провалом у захисті суперника, увійшов до штрафного майданчика та пробив у дальній кут. 

Перемога над Оболонню стала для полтавського клубу другою. У активі Ворскли 6 очок, в Оболоні – 1