УКР РУС

Де Россі оцінив силу Роми, згадавши про Довбика: "Ми команда, яка має багато характеристик"

11 серпня 2024 , 18:29 / Читать на русском

Головний тренер Роми Даніеле Де Россі прокоментував нічию команди у спарингу з Евертоном (1:1).

"Мені дуже сподобався перший тайм. Я думаю, що якщо ми будемо тримати м’яч і атакувати відкриті простори так само добре, як ми це робили у цій грі, то можемо створити проблеми кому завгодно.

Довбик і Миколенко розійшлися нічиєю в українському дербі

У нас є гравці, які дуже відрізняються один від одного: хтось краще атакує з глибини, як Артем Довбик, хтось добре виходить вперед, як Маті Суле, Енцо Ле Фе, Лоренцо Пеллегріні та Залевський. Ми команда, яка має багато характеристик, які мені подобаються.

Я був приємно здивований тим фактом, що на заключному тренуванні хлопці втілили в життя все, про що я просив у попередні дні. Матч з Евертоном був товариським, але ми готувалися до нього так, начебто це був офіційний матч, тому що так і має бути. Я залишився задоволений першими 50-60 хвилинами гри, потім ми трохи втратили поле", – сказав де Россі у коментарі прес-службі клубу.

Нагадаємо, що Артем Довбик перейшов з Жирони в Рому цього літа. За даними порталу Transfermarkt, перехід Артема став четвертим найдорожчим трансфером серед українців. Трансфер форварда коштував римлянам 30,5 млн євро, ще 5,5 млн передбачено як бонуси.