УКР РУС

Рух феєрично стартував у новому сезоні, знищивши Оболонь – Краснопір забив екс-команді і травмувався

11 серпня 2024 , 14:53 / Читать на русском

У другому турі УПЛ львівський Рух розтрощив Оболонь.

УПЛ. Другий тур

Оболонь – Рух – 0:4

Голи: Притула, 18 (п), Краснопір, 67, Квасниця, 89, Клайвер, 90

Для Руху цей поєдинок був першим у новому сезоні. А от Оболонь вже встигла розписати бойову нічию з Колосом (2:2) у попередньому турі.

Колос з Інгульцем голів не забили – новачок здобув перше очко в УПЛ

Львів'яни могли виходити вперед вже у дебюті зустрічі – Сич пробив головою над воротами після скидання від Ляха. Трохи згодом уже Краснопір відправив снаряд головою над поперечкою.

Далі Приймак вдарив по нозі Холода у карній зоні – арбітр Пасхал вказав на 11-метрову позначку. Кияни бурхливо протестували, але після перегляду VAR рефері не змінив свого рішення. Вирок чітко реалізував Притула. На перерву так і пішли за мінімальної переваги Руха.

На екваторі другого тайму "жовто-чорні" наростили перевагу. Сич протаранив лівий фланг оборони "пивоварів" і прострелив у штрафний майданчик, де Краснопір виграв силову боротьбу та без проблем переграв Рибку. 0:2 – Ігор забиває у ворота команди, кольори якої захищав ще попереднього сезону.

Уже через кілька хвилин автора голу спіткала халепа – Краснопір після зіткнення зі суперником опинився на газоні, вхопившись за коліно. Продовжувати гру форвард не зміг та покинув поле – його замінив бразилець Клайвер.

На 89-й хвилині основного часу Рух довів Рух до розгромного. Карабін перехопив невдалий пас Дубка, віддав на Квасницю – Ілля холоднокровно використав свій момент. А вже за хвилину на десерт забив ще й Клайвер – вінгер впевнено використав вихід віч-на-віч з Рибкою. 4:0 – яскравий перфоманс від львів'ян!