УКР РУС

Динамо – Рейнджерс: арбітри, які мали розсудити матч ЛЧ, пояснили, чому п'яними хотіли вкрасти дорожній знак

7 серпня 2024 , 19:07 / Читать на русском

Польські арбітри VAR Бартош Франковскі та Томаш Мусял, які мали працювати у матчі 3-го туру кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо і Рейнджерс (1:1), прокоментували скандал за своєю участю.

"Насправді, я досі намагаюся знайти слова, які достатньою мірою висловлять, як сильно я шкодую про те, що стався цей інцидент, і як мені шкода. Я усвідомлюю, що одним таким порушенням я зіпсував 22 роки суддівської роботи, зіпсував усю свою кар'єру. Це була дурість, ідіотська фантазія, навіть не знаю, як це назвати. Я мав спокійно готуватися до матчу і нікуди не ходити. Тоді нічого б не сталося.

Польський арбітр, якого відсторонили від матчу Динамо – Рейнджерс, пояснив свою поведінку

Як розповів мені потім один із поліцейських, нашу витівку помітили камери відеоспостереження. І вони втрутилися. Я хотів би прояснити, що ми в жодному разі не були агресивними. Це були дурні жарти. Ми не підозрювали, що це буде сприйнято саме так. У нас не було поганих намірів. Історія з цим знаком була дурною грою. Тепер, озираючись назад, я розумію, що це була не дуже розумна ідея. Це був знак, який лежав поруч із місцем, де велися дорожні роботи. А ми проходили повз", – цитує Франковскі Footballscotland.

Мені дуже шкода, що це сталося. Чисто по-людськи – це було нерозумно, тому що я знаю, що моя невдала поведінка кине тінь на багато років наполегливої праці. Те, що сталося, було безвідповідально і непрофесійно з мого боку, і я це прекрасно усвідомлюю. Хочу тільки підкреслити, що в моїй поведінці не було жодних актів агресії, я не порушував закону, з мого боку не було неправомірної поведінки щодо співробітників поліції або випадкових перехожих. Жодних звинувачень мені не висунули, мене тільки оштрафували", – додав Мусял.