УКР РУС

Партизан – Динамо: прогноз букмекерів на матч-відповідь Ліги чемпіонів

30 липня 2024 , 13:48 / Читать на русском

Динамо зіграє вирішальний матч за вихід у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на поєдинок киян проти сербського Партизана.

Український клуб вирушить до Белграда, де намагатиметься не розгубити перевагу над Партизаном. Нагадаємо, у першому поєдинку кияни розбили суперника з рахунком 6:2. Матч-відповідь відбудеться у середу, 31 липня. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом. На території України поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканал 2+2 та Youtube-канал FootballHub.

Динамо забило 6 голів Партизану на старті ЛЧ, жорстко покаравши за дружбу з росією – ляп Караваєва розбудив монстра

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає київське Динамо. Коефіцієнт на перемогу української команди – 1,82. На успіх сербів – 4,40. Ціна нічиєї – 4,00.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Враховуючи те, що у першій зустрічі команди забили 8 голів, фахівці очікують на результативну другу зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,63 бала. На аналогічний тотал менше – 2,32.

Динамо в рамках підготовки до старту в Лізі чемпіонів провело 5 товариських матчів на зборах в Австрії. Загалом "біло-сині" здобули 2 перемоги, двічі зіграли внічию та один раз поступилися. У літнє трансферне вікно команду Шовковського підсилили Максим Брагару та Валентин Рубчинський (не зіграють проти Партизана через участь на Олімпіаді), Олександра Піхальонка, який вже встиг забити Партизану у першому матчі, та Браяна Себальйоса. Також з оренди повернувся Джастін Лонвейк.