УКР РУС

Україна U-23 – Аргентина U-23: прогноз букмекерів на доленосний матч групового етапу Олімпіади-2024

29 липня 2024 , 16:44 / Читать на русском

Олімпійська збірна України зіграє вирішальний поєдинок з однолітками у груповому етапі Ігор в Парижі.

Ключовий поєдинок відбудеться у вівторок, 30 липня в Ліоні. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом. Вболівати за підопічних Руслана Ротаня у режимі онлайн можна буде на телеканалі "Суспільне Спорт", місцевих телеканалах "Суспільного" та на сайті "Суспільне Спорт". Також прямий ефір буде доступний на платформі MEGOGO.

"З Аргентиною буде маленький фінал": Ротань прокоментував драматичну перемогу України над Марокко на Олімпіаді-2024

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом протистояння вважає "альбіселетсе". Коефіцієнт на перемогу збірної Аргетини становить 1,78 бала. На звитягу "синьо-жовтих" ставлять 5,00. Ціна нічиєї – 4,10.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці очікують на результативний матч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,85 бала. На аналогічний тотал менше – 2,17.

Олімпійська збірна України "списала" сценарій з дорослої команди на Євро-2024. У групі підопічних Ротаня теж рівна кількість очок перед останнім туром – по 3 пункти. За різницею забитих і пропущених м'ячів наразі лідирує збірна Аргентини, другими йдуть марокканці, на третій позиції розташувалася наша команда, а на останній – Ірак. На Олімпіаді у стадію плей-офф виходять лише дві збірні.

Нагадаємо, у першому турі наша збірна сенсаційно поступилася Іраку (1:2), а в наступному перемогла "Атлаських левів" (2:1).