УКР РУС

Україна U-23 – Марокко U-23: прогноз букмекерів на другий матч команди Ротаня на Олімпіаді

26 липня 2024 , 15:26 / Читать на русском

Олімпійська збірна України зіграє надважливий матч проти Марокко у другому турі групового етапу Олімпіади-2024. Прогноз букмекерів на матч підкаже Спорт 24.

Після прикрої поразки Іраку у дебютному поєдинку на змаганнях у Франції підопічним Ротаня потрібна лише перемога у грі з Марокко. Поєдинок відбудеться у суботу, 27 липня. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом. 

Україна дебютувала на Олімпіаді-2024 поразкою від Іраку: історичний гол півзахисника Динамо та скандальний пенальті

Надійний букмекер FAVBET не вірить у перемогу української команди. Коефіцієнт на звитягу "синьо-жовтих" – 5,00. На успіх марокканців – 1,90. Ціна нічиєї – 3,60.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,24 бала. На аналогічний тотал менше – 1,80. Ймовірність того, що Україна заб'є бодай один гол складає 1,60. 

Олімпійська збірна Марокко яскраво розпочала турнір і вже у першому турі здобула сенсаційну перемогу над одним із фаворитів змагань – командою Аргентини, яку очолює легендарний екс-футболіст Хав'єр Маскерано. Дубль у складі "Атлаських левів" оформив 28-річний Суф'ян Рахімі. 

Натомість Україна втратила важливі три очки у матчі з головним аутсайдером групи Іраком. "Синьо-жовті" першими забили, але двічі пропустили у відповідь і зазнали невдачі. Тепер, щоб претендувати на вихід із групи, команді Ротаня необхідно лише перемагати у двох вирішальних матчах.