УКР РУС

Гендиректор Партизана скандально відреагував на протест Динамо: "Чому хтось ставить себе на п'єдестал морального суду?"

24 липня 2024 , 15:24 / Читать на русском

Генеральний директор Партизана Мілош Вазура розкритикував рішення головного тренера Динамо Олександра Шовковського скасувати усі двосторонні заходи з сербським клубом, що мали відбутися у контексті матчу.

"Чим зумовлена ​​така неспортивна поведінка? Наша країна не відмовилася від визнання територіальної цілісності цієї країни. Ми маємо поставити запитання: "Що Україна зробила щодо агресії НАТО проти нашої країни, що ми маємо робити і як на це відповідати?"

Відомий агент оцінив Партизан після принизливої поразки від Динамо: "Вони виявилися взагалі глухонімими"

Чому хтось ставить себе на п'єдестал морального суду і оцінює з нього про сербські справи та поведінку, а також без жодних аргументів повчає нас? Чи вони колись засуджували ту агресію, чи дистанціювалися від скоєних проти нашої країни злочинів?

Чому це розповсюджується на спортивні майданчики? Цьому не місце у спортивних змаганнях. Сербія послідовно тримається осторонь усіх військових конфліктів і наполегливо проповідує мир", – цитує Вазура Спортски Журнал.

Зазначимо, що Партизан взяв участь у турніру "Братський кубок" у Москві, де змагався з місцевим Динамо.

Нагадаємо, 23 липня київське Динамо розгромило сербський клуб із рахунком 6:2. Матч-відповідь між командами відбудеться 31 липня у Белграді.