УКР РУС

МЛС: Інтер Маямі без Мессі та Кривцова зберігає лідерство, поразка Чеберка, відкладений дебют Сватка

21 липня 2024 , 10:24 / Читать на русском

Відбулися матчі чергового туру ліги MLS, зокрема, зіграли клуби, в складі яких є українці.

МЛС, 25-й тур

Атланта Юнайтед – Коламбус Крю – 2:1

Голи: Грегерсен, 60, 77 – Россі, 36

Нью-Йорк Ред Буллз – Цинциннаті – 3:1

Голи: Морган, 7, 59, Данкан, 52 – Бейрд, 67

Остін – Шарлотт – 2:2

Голи: Рінг, 11, Галлахер, 80 – Свідерські, 33 (пен.), Тавареш, 56

Інтер Маямі – Чикаго Файр – 2:1

Голи: Рохас, 6, Альба, 75 – Чіхос, 73

Коламбус Крю знову оступився. Цього разу чинний чемпіон МЛС в гостях програв середняку – Атланті Юнайтед. Український захисник Коламбуса Євген Чеберко вийшов в основі, провів на полі 79 хвилин і отримав жовту картку.

Клуб Яремчука програв перший трофей сезону – шокував жахливою реалізацією

Цинциннаті, який до недавнього часу був потенціальним лідером Східної конференції, зазнав другої поразки поспіль. Команда Кевіна Келсі на виїзді програла Нью-Йорк Ред Буллз. Форвард Шахтаря відіграв лише 60 хвилин і був замінений на Бейрда, який і забив гол престижу.

Остін Олександра Сватка розписав мирову з Шарлотт – 2:2. Український новачок, який приєднався до команди після завершення Євро-2024, поки не потрапляє до заявки команди.

Продовжує свою переможну ходу Інтер Маямі. Попри відсутність лідерів – Ліонель Мессі та Сергій Кривцов перебувають в лазареті – команда вдома здолала Чикаго Файр.

Таким чином, Інтер Маямі з 53-ма очками продовжує лідирувати у турнірній таблиці Східної конференції, на 5 пунктів випереджаючи Цинциннаті. Коламбус Крю з 43-ма балами йде третім, але має дві гри в запасі.