УКР РУС

Динамо не змогло втримати нічию з клубом з Бундесліги, який виступав у ЛЧ

18 липня 2024 , 19:59 / Читать на русском

Кияни провели заключний товариський матч з берлінським Уніоном перед стартом нового сезону.

Товариський матч

Динамо – Уніон – 2:3

Голи: Ванат, 33, Діалло, 83 – Голлербах (п) 14, Бедія 68, Сібачо 90+2

Черговим суперником Динамо на підготовчому літньому зборі в Австрії став Уніон Берлін, який виступає в німецькій Бундеслізі. У минулому сезоні команда посіла 15-те місце.

Динамо мінімально обіграло учасника клубного ЧС

На початку зустрічі динамівці створили непоганий момент. Ванат вирвався на ударну позицію та спробував поцілити у дальній кут, але м'яч полетів повз ворота. Проте перший гол у матчі забили саме суперники – Голлербах вдало зіграв на добиванні 11-метрового, який Бущан навіть відбив. Пенальті був призначений, адже Малиш збив Гозенса у штрафному майданчику.

Ще по ходу першого тайму Ванат зрівняв рахунок, заштовхавши м'яч у ворота після подачі кутового. Зробив він це після технічного замикання Попова. 

У другому таймі Уніон вийшов вперед, коли Кріс Бедія опинився на ударній позиції і прошив Бущана ударом у ближній кут. Проте втримати перевагу берлінському клубу не вдалось, адже Самба Діалло влучно пробив у дальній кут, перегравши воротаря. Сенегалець забиває за "біло-синіх" вже другий день поспіль. 

На жаль, уже в доданий час суперник забив – голом відзначився Сібачо, який скористався втратою м'яча Себальйоса.

Зазначимо, що берлінський Уніон минулого сезону виступав на груповому етапі Ліги чемпіонів. 

Нагадаємо, що раніше на зборах Динамо зіграло внічию з Падерборном (0:0) та Шальке (2:2), розбило віце-чемпіона Данії Брондбю (4:0) та мінімально обіграло південноафриканський Мамелоді Сандаунз (1:0).