УКР РУС

Кривбас не втримав перемогу, Рух двічі за день поступився балканцям – товариські матчі клубів УПЛ

13 липня 2024 , 23:20 / Читать на русском

13 липня відбулися декілька товариських спарингів за участі українських клубів.

Літні збори, товариські матчі клубів УПЛ

Динамо – Шальке – 2:2

Голи: Царенко (14), Ванат (66) – Караман (30), Сілла (57)

Кривбас – Сабах – 2:2

Голи: По, 28 (п), 35 – Мікелс, 33, 63,

Рух – Домжале – 0:3

Голи: Ванівський, 16 (авт), Колобаріч, 36, 40

Колос – Вікторія – 0:0

Осієк – Рух – 3:1

Голи: М'єрес, 5, Пушіч, 39, 68 – Сольдо, 63 (авт)

Колос відіграв внічию з командою з Першої Ліги. Рух на зборах у Словенії поступився двічі за день. Львів'яни програли місцевому Домжале та хорватському Осієку. В обох матчах Рух пропустив три м'ячі.

Динамо зіграло внічию з німецьким Шальке – новачок відзначився результативною дією

Кривбас сьогодні зіграв свій третій товариський матч на підготовчому зборі. Попри те, що криворіжці двічі вели у рахунку, перемогти їм не вдалося. Обидва голи забив легіонер Жан По. Відігратись суперник зміг після провалу на лівому фланзі – гол забив Мікелс. Дубль вдалось оформити вже після розіграшу кутового. Зазначимо, що раніше підопічні Юрія Вернидуба перемогли Динамо Бухарест та зіграли внічию з Янг Бойз (2:2).

Динамо теж зіграло внічию з німецьким Шальке. Матч видався досить цікавим та вогняним, адже небезпечні моменти команди мали вже через 5 хвилин після початку першого тайму. Перший гол за киян на літніх зборах забив Антон Царенко, який дотиком пробив у дальній кут. Суперник зрівняв рахунку ще до перерви – Караман забив гол головою зі стандарту. Небанальний момент відбувся під час реалізації штрафного, коли Буяльський класно покотив під стінкою, але головний суддя скасував гол через ледь вловиме порушення. Уже після нічиєї 2:2 відбулась невелика сутичка, яка виникла через інцидент із Шапаренком. Микола отримав по ногах і пішов розбиратися із кривдником.

Автор: Спорт 24