УКР РУС

Гольова феєрія Ямала та асист Мбаппе у відеоогляді матчу Іспанія – Франція – 2:1 на Євро-2024

10 липня 2024 , 00:25 / Читать на русском

Збірна Іспанії обіграла Францію та стала першою фіналісткою Євро-2024. Відео голів та огляд матчу дивіться на Спорт 24.

Команди потішили вболівальників гольовою феєрією у першому таймі, забивши до перерви усі три голи. Спочатку Франція вийшла вперед – Мбаппе закинув на дальню, де Коло Муані перестрибнув усіх захисників і головою відкрив рахунок. 

Іспанія пробилася у фінал Євро-2024, обігравши Францію – Ямал забив шедевр, увійшов в історію та відправив додому Мбаппе

Відповідь Іспанії була феноменальною. 16-річний Ламін Ямал розхитав опонента і неймовірним ударом закрутив м'яч у дальній кут. Вінгер Барселони став наймолодшим автором забитого м'яча в історії чемпіонатів Європи. 

Буквально через декілька хвилин "Фурія Роха" забила вдруге. Дані Ольмо красиво обійшов Чуамені та вискочив на ударну позицію. Потужний удар під дальню стійку змусив Жюля Кунде зрізати у власні ворота. 

У підсумку "Ле Бльо" нічого не змогли протиставити опонентам та вилетіла з турніру. Іспанія вп'яте у історії зіграє у фіналі Євро. Суперник іспанців у вирішальній битві за титул визначиться у середу, 10 липня, у поєдинку Нідерланди – Іспанія.