УКР РУС

Франція розписала першу "суху" нічию на Євро-2024 у поєдинку з Нідерландами – Польща вилетіла

21 червня 2024 , 23:55 / Читать на русском

Збірна Франції зіграла з Нідерландами на груповому етапі Євро-2024.

Євро-2024. Група D. 2-й тур

Нідерланди – Франція – 0:0

В Лейпцигу на Ред Булл Арені зустрілися Нідерланди та Франція. Команди підходили до очного протистояння з трьома очками, а отже переможець міг гарантувати собі участь у плей-оф турніру. Втім, визначити вдалося лише команду, яка вибуває. До слова, Кіліан Мбаппе, який у попередньому матчі травмував ніс, залишився в запасі.

Польща програла Австрії та майже вилетіла з Євро-2024 – нефартове повернення Лєвандовскі

Обидві збірні перший тайм розпочали гольовими моментами, але довести діло до кінця так ніхто й не зміг. Французи переважали у дебютній 45 хвилинці за багатьма показниками.

По перерві підопічні Дідьє Дешама продовжили створювати небезпеку. Втім, на 69-й хвилині неочікувано забили нідерландці – відзначився Сіммонс. Та рефері після перегляду VAR скасував гол через офсайд. Під завісу зустрічі підопічні Рональда Кумана активізувалися біля воріт суперника, а також захопили контроль над м'ячем. Та матч все ж завершився першою безгольовою нічиєю на цьому розіграші чемпіонату Європи.

За підсумками цього поєдинку Нідерланди та Франція здобули по 4 бали, Австрія має у своєму активі 3 очки, а от Польща з нулем вилетіла.