УКР РУС

Словаччина – Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2024

21 червня 2024 , 08:59 / Читать на русском

Збірна України проведе другий матч на Євро-2024 проти Словаччини. Який прогноз букмекерів на гру, підкаже "Спорт 24".

Матч Словаччина – Україна відбудеться у п'ятницю, 21 червня, на стадіоні Меркур Шпіль Арена в Дюссельдорфі. Стартовий свисток пролунає о 16:00. Пряма трансляція буде доступна на платформі MEGOGO, а також на регіональних каналах Суспільного. Обслужить поєдинок британська бригада арбітрів на чолі з 39-річним англійцем Майклом Олівером.

Словаччина – Україна: де дивитися ключовий матч підопічних Реброва на Євро-2024

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу Словаччина – Україна вважає підопічних Сергія Реброва. Коефіцієнт на перемогу "синьо-жовтих" становить 2.24. Потенційний успіх словаків оцінюється балом 3.45, а нічийний результат – 3.35.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Збірна України спробує реабілітуватись за жахливу поразку від румунів. Команда Реброва була розбита на старті Євро з рахунком 0:3. Натомість словаки сенсаційно обіграли Бельгію завдяки ранньому голу Івана Шранца. Відтак, "синьо-жовті" перебувають на останній сходинці у квартеті E. 

Україна знову може похвалитись набагато дорожчим складом, ніж у суперника. Загальна вартість усіх гравців нашої збірної становить 379 млн євро. Словаччина за цим показником поступається більш ніж удвічі – 156 мільйонів. Однак безпосередньо на полі це не має значення. Схожу думку висловив, зокрема, Артем Довбик: "Як показує матч проти Румунії, гроші не грають у футбол і на папері ми були фаворитами, але склалося все інакше". 

Востаннє команди зустрічалися у Лізі націй УЄФА 2018/19. Зустріч в Трнаві завершилася перемогою Словаччини з рахунком 4:1 завдяки голам Руснака, Куцкі, Зреляка і Мака. Ми відповіли м'ячем престижу Коноплянки, заздалегідь вирішивши усі свої турнірні завдання і вигравши групу.

Крім, цього словаки добряче потрепали нам нерви у кваліфікації Євро-2016. "Соколи" мінімально перемогли в Києві (1:0), а виїзний для "cиньо-жовтих" поєдинок завершився сухою нічиєю (0:0),

У товариському матчі нинішніх суперників восени 2017-го у Львові була зафіксована непроста перемога збірної України з рахунком 2:1. 

Автор: Спорт 24