УКР РУС

Капітан Вереса найбільш цінує Бандеру і Шовковського, перед кожною грою ходить до церкви і абсолютно не має фобій

5 червня 2024 , 19:31 / Читать на русском

Голкіпер і капітан рівненського Вереса Богдан Когут відверто розповів про футбольні і нефутбольні уподобання, традиції, звички і фобії.

Відповідаючи на запитання анкети YeSport, Богдан, зокрема, зізнався, що його улюблені страви – борщ і холодець. Алкоголь він вживає мало, хіба що у відпустці, а під час сезону іноді може дозволити собі пива.

"З Нойєром обмінялися футболками": Трубін оцінив спаринг проти збірної Німеччини

Серед жанрів кіно віддає перевагу трилерам, причому без прив'язки до конкретного актора чи актриси.

З музики найбільш подобаються українські народні пісні. Голкіпер їх не лише з задоволенням слухає, а й може заспівати сам. Співи і танці він назвав своїми головними нефутбольними талантами.

Улюблене місто спортсмена – рідний Львів, команда – Верес, а потім Карпати. Приклад для наслідування у спорті – Олександр Шовковський. Історична постать – Степан Бандера.

Когут стверджує, що зовсім не має фобій, а ще – він ніколи не був оштрафований за будь-які професійні порушення.

На безлюдний острів взяв би з собою дружину, дітей і Біблію.

А на запитання про життєвій девіз, Богдан дав найбільш розгорнуту відповідь: "Ми завжди до церкви ходимо, як каже Кополовець, перед кожною грою. Я у Вересі вже п’ять років – і традиція, яку започаткував Юрій Вірт, зберігається досі. Там нашим духовним наставником є отець Петро. Він любить акцентувати: "Немає нічого неможливого" і "Ніколи нічого не втрачено". Десь воно так і є".