УКР РУС

Яремчук змарнував чудовий момент – Валенсія втратила очки з Райо Валькаєно

12 травня 2024 , 21:25 / Читать на русском

У 35-му турі Прімери Валенсія вдома зіграла внічию з Райо Вальєкано.

Прімера. 35-й тур

Валенсія – Райо Вальєкано – 0:0

Український форвард "кажанів" Роман Яремчук матч розпочав на лаві запасних. Його команда могла пропустити на екваторі першого тайму. Серхіо Камельйо загрозливо пробивав у нижній кут, але Мамардашвілі виручив.

Атлетіко завдяки шедевру чемпіона світу дотиснув аутсайдера і дихає у спину Барселоні

Валенсія відповіла ударом Серхі Каноса, однак його гармату нейтралізував голкіпер Райо Вальєкано. На перерву команди пішли без голів.

Яремчук з'явився на полі на 60-й хвилині, замінивши Каноса. А вже за мить українець змарнував чудову нагоду, поблизу воріт спрямувавши м'яч повз стійку.

У другому таймі підопічні Рубена Барахи награли на 0,75 очікуваних голів, але так і не змогли розписатися у воротах гостей.

Яремчук 8 разів торкнувся м'яча, віддав один з трьох точних пасів, виграв 2 єдиноборства. Від статистичного порталу Sofa Score Роман отримав оцінку 6,3 бала – один з найнижчих показників у команді.

0:0 – ця нічия все ж дозволила Валенсії піднятися впритул до єврокубкової зони – 8-е місце, 48 очок. Від сьомого щабля їх розділяє 4 залікові бали. Райо Вальєкано перебуває на 16-й позиції, 35 пунктів.