УКР РУС

Арсенал без Зінченка втримав перемогу над МЮ і зберіг шанси на чемпіонство АПЛ

12 травня 2024 , 20:26 / Читать на русском

У 37-му турі АПЛ Арсенал на виїзді обіграв Манчестер Юнайтед.

АПЛ. 37-й тур

Манчестер Юнайтед – Арсенал – 0:1

Гол: Троссар, 20

Олександр Зінченко продовжив прикру тенденцію і розпочав матч у запасі. Востаннє український легіонер виходив в основному складі "канонірів" місяць тому.

Ман Сіті розчавив Фулхем і повернувся на вершину АПЛ, скинувши Арсенал

На 20-й хвилині вперед вирвався Арсенал. Онана невдало вибив м'яч, снаряд підхопив Вайт і вирізав передачу на Хаверца. Кай увірвався в штрафний манкуніанців та прострелив на Троссара, а скандинав замкнув – 1:0. За лічені хвилини Вайт міг наростити ти відрив лондонців, але зблизька пробив повз ворота. Підопічні Еріка тен Хага у першому таймі не завдали жодного удару в площину воріт і на перерву пішли за мінімальної переваги "канонірів".

На старті другого тайму Троссар намагався прострелити з лівого краю воротарського майданчика, але його накрили. Згодом Онана яскравим сейвом врятував МЮ після загрозливого удару Мартінеллі.

Зінченко так і провів весь поєдинок на лаві запасних. Арсенал втримав перемогу над МЮ і повернувся на вершину АПЛ, маючи 86 очок в активі. Щоправда, Ман Сіті відстає від лондонців лише на 1 заліковий бал та має матч у запасі. Чемпіона Англії, вочевидь, визначать в останньому матчі сезону. Підопічні тен Хага розташувалися на восьмій позиції (54 пункти).