УКР РУС

Шовковський: У нас 24 польових гравців і 4 воротарі – кожен з них може вийти у стартовому складі

21 квітня 2024 , 21:33 / Читать на русском

Динамо здобуло впевнену перемогу над Поліссям (3:0). Олександр Шовковський окреслив передумови результату та розказав про формування основного складу.

"В цілому, гра нам вдалася, хоча було непросто, адже ми знаємо, як організовано та сміливо грає наш суперник. Ми готувалися, детально розбирали гру і намагалися зробити усе можливе, щоб нівелювати сильні сторони і використати ті моменти, які помітили у грі суперника.

Динамо на очах Реброва і Луческу розтрощило Полісся – кияни впритул наблизилися до Шахтаря

У нас 24 польових гравців і 4 воротарі. Кожен з них має можливість вийти у стартовому складі і кожен з них готується. Стартовий склад визначається залежно від того, в якому стані знаходяться хлопці, хто як себе проявляє, як готується. Ситуації бувають різні. В будь-який момент кожен має можливість вийти на поле. Вони бувають незадоволені, коли не потрапляють у старт, або коли їх міняють. Вони прагнуть грати та перемагати, але, на жаль, вийти у старті можуть тільки 11 гравців.

Бражко відновляється і ще навіть не почав тренуватися. Сподіваюся, що у вівторок він вже почне працювати з нами", – повідомив Шовковський в ефірі Football Hub.

Динамо продовжує переслідувати Шахтар і займає другу сходинку (54 очки).