УКР РУС

Судаков: Якби одразу забили другий гол, Зоря б вже так не бігла

18 квітня 2024 , 19:39 / Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков прокоментував перемогу своєї команди над Зорею (3:1) у перенесеному матчі 10 туру УПЛ.

"Не було ніякої недооцінки суперника, напевно самі десь загубили концентрацію. Ми мали багато хороших моментів ще до перерви, але не забили. Треба було швидше закривати поєдинок. Забили б другий гол, 2:0 – і Зоря, думаю, вже так не бігла б. Будемо розбирати гру.

Шахтар у більшості дотиснув Зорю і відірвався від Динамо у чемпіонській гонці

За чотири дні знову важлива гра з Зорею. Розуміємо, наскільки важкий суперник, тому жодної недооцінки. Ми на кожен матч готуємося на 100 відсотків, знаємо наші цілі. Зараз залишилося 7 ігор, у нас лише одна мрія – чемпіонство. І ми робимо усе заради цього.

Зараз з кожним матчем більше напруга, більше концентрації напевно. Ми всі розуміємо, що кожен матч для нас як фінал", – запевнив Георгій в ефірі Football Hub.

Шахтар переміг Зорю (3:1)у перенесеному матчі 10-го туру УПЛ і відірвався у чемпіонській гонці від Динамо вже на чотири очки – 55 проти 51-го. Для "гірників" ця перемога стала 10-ю поспіль у чемпіонаті.