УКР РУС

"Я здивував Ман Сіті схемою": Анчелотті – про фейл Луніна і блокбастер з Гвардіолою в ЛЧ

10 квітня 2024 , 12:25 / Читать на русском

Наставник Реала Карло Анчелотті прокоментував нічию у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів з Манчестер Сіті (3:3).

"Рівний матч із жорсткою боротьбою. Поки нам вдавалося високо пресингувати, все йшло дуже добре. Ми намагалися отримувати вигоду з перехідних фаз.

"Контролювати гру на Бернабеу неможливо": Гвардіола – про трилер з Луніним у чвертьфіналі ЛЧ

Чого ми не очікували, так це голу Бернарду Сілви зі штрафного. Але ми добре відреагували, дуже добре діяли протягом 60 хвилин. Усе йшло добре доти, доки в нас були сили на високий пресинг і створення "містянам" незручностей під час володіння м'ячем.

Чи здивував я Манчестер Сіті схемою? Думаю, так. Другий гол був розіграний ідеально, футболісти здорово все зробили. З Вінісіусом і Родріго на лівому фланзі ми мали можливість створювати моменти. І ми це робили. Я задоволений.

Я хотів, щоб у нас після матчу була невелика перевага, але і так ми повинні бути задоволені. Ми билися, і якщо будемо так діяти в другому матчі, то зможемо пройти далі", – цитує Анчелотті Marca.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Реал відбудеться в середу, 17 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Переможець пари зіграє у півфіналі проти сильнішого в протистоянні між Арсеналом і Баварією.