УКР РУС

Жирона – Райо Вальєкано: прогноз букмекерів на матч команди Довбика і Циганкова в Прімері

26 лютого 2024 , 13:09 / Читать на русском

У 26-му турі Ла Ліги Жирона вдома зіграє з Райо Вальєкано. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на це протистояння.

Поєдинок відбудеться вже сьогодні, 26 лютого. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом гри у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Гол Циганкова у відеоогляді матчу Атлетік – Жирона – 3:2

Жирона перебуває на третій позиції Ла Ліги, але має гарний шанс піднятися на сходинку вище. Наразі каталонці лише на одне очко відстають від Барселони, маючи матч в запасі. В попередньому турі "червоно-білі" зазнали болючої поразки Атлетіку (2:3), тому намагатимуться реабілітуватись перед вболівальниками в грі з Райо Вальєкано, який йде на 14 місці турнірної таблиці. Однак підопічним Мічела не слід сподіватися на легку перемогу, адже "бджоли" в останньому матчі несподівано зіграли внічию з мадридським Реалом (1:1). 

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважають Жирону. Коефіцієнт на перемогу каталонців становить 1,64 бала. На звитягу Райо Вальєкано – 4,25. Ціна нічиєї – 5,50.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,76 бала. На аналогічний тотал менше – 2,19.

За оцінкою букмекерів, найбільший шанс відзначитися у цьому поєдинку має український форвард Жирони Артем Довбик – на його гол дають 1,85 бала. На те, що відзначиться Віктора Циганков коефіцієнт складає 3,50.