УКР РУС

Шевченко запросив до України Чеферіна: "Нехай подивиться, що робить росія"

27 січня 2024 , 11:45 / Читать на русском

Новий президент УАФ Андрій Шевченко запрошує головних чиновників УЄФА до України.

Андрій Шевченко закликав Александера Чеферіна відвідати Україну, щоб президент УЄФА міг на власні очі побачити руйнування, спричинені терористичними атаками з боку росії, і змінив свою думку щодо реінтеграції росії в міжнародний футбол.

Шевченко пообіцяв повну прозорість у роботі УАФ

"Я хочу запросити в Україну всіх, хто приймає рішення в УЄФА – президента Чеферіна, виконавчий комітет, решту комітетів. До того, як приймати якісь рішення щодо повернення росії у футбол, нехай приїдуть і подивляться, що робить росія. Я хочу поговорити, показати поточну ситуацію у країні, тому що ця ситуація постійно погіршується.

Я не бачу причин повертати росіян у футбол. Нічого не змінюється, щодня гинуть люди, летять ракети. Я проти того, щоби російських спортсменів повертали у спорт. В Україні в країні знищили близько 350 стадіонів, кілька днів тому була масована атака на Київ.

У нас є проблеми з молодими гравцями, бо багато хто через війну змушений залишити Україну. Важливо, щоб вони зберігали зв'язок з Україною", – сказав Шевченко в інтерв'ю Sky Sports.