УКР РУС

Степаненко: Ми просимо допомоги у Франції, Європи та країн світу, щоб зупинити цю війну

3 березня 2022 , 11:18 / Читать на русском

Півзахисник Шахтаря та збірної України Тарас Степаненко прокоментував російсько-українську війну.

"Моя сім'я, троє дітей і я в безпеці, і є багато людей, які перебувають у набагато гіршому становищі, ніж ми, тому я не можу скаржитися. Виїхали з Києва і перебуваємо у будинку неподалік румунського кордону.

"Пиз**й туди ж, куди і російський корабель": Матвієнко жорстко відповів росіянці в Instagram

Декілька українських гравців команди вирішили залишити столицю, а гравці інших команд уникають найбільш небезпечних напрямків, таких як Харків, Маріуполь та Суми. Я просто хочу нагадати вам, що Росія нас бомбить, що вони запускають ракети по мирних жителях, лікарнях, школах, адміністративних будівлях.

Якщо подивитися сьогоднішні знімки з Харкова, Маріуполя, Сум та Києва, ці міста горять! Бомби вибухають усюди. Це дуже небезпечно для населення та для наших дітей. Ми просимо допомоги у Франції, Європейського Союзу, країн світу, щоб зупинити цю війну і забезпечити встановлення миру. Ми дуже цінуємо вашу підтримку з самого початку, це дуже важливо для нас.

Нам потрібна медична допомога, гуманітарна допомога, військова допомога та фінансова допомога. Європейський Союз також має захищати наш повітряний простір, бо російські збройні сили використовують свої літаки для скидання бомб", – поділився Степаненко в інткрв'ю RMC Sport.

Нагадаємо, що російські війська вже тиждень воюють на території України. ЗСУ гідно протистоять ворогу і завдають російським окупантам серйозних втрат на усіх ділянках фронту.