УКР РУС

"Довбана ганьба": одноклубник Довбика і Циганкова оскандалився перед матчем з Барсою – фанати лютують

6 грудня 2023 , 14:29 / Читать на русском

Футболіст Жирони Алейш Гарсія нарвався на порцію хейту від фанів свого клубу за слова в інтерв'ю.

Лідер Жирони Гарсія перед матчем Прімери проти Барселони заявив про те, що мріє грати за "синьо-гранатових". "Я хотів би виступати за Барсу", – зізнався він в інтерв'ю телеканалу Fútbol en Movistar Plus+.

Жирона з Довбиком і Циганковим видряпала перемогу над Валенсією – Яремчук отримав мізер, його конкурент забив

Вболівальники каталонського клубу не оцінили відвертість футболіста перед важливим дербі Каталонії та звинуватили гравця в неповазі до клубу. "Вирушай до Барси, ми будемо сподіватися, що ти закінчиш там так само, як і твій друг Оріоль Ромеу", – звернувся до Алейша один із шанувальників Жирони в Твіттері.
 

Інший фанат назвав поведінку Гарсії ганьбою: "Капітан моєї команди вийшов, щоб сказати це за 5 днів до вирішального матчу проти них, яка довбана ганьба".

"Алейш Гарсія - середній гравець, в Іспанії є близько 200 гравців, кращих за нього, до того ж молодших. Переоцінений гравець, але з чудовою маркетинговою командою. Якби він був таким хорошим, то не був би в Жироні", – поділився своєю думкою ще один вболівальник в Твіттері.

Матч Барселона – Жирона відбудеться цієї неділі, 10 грудня. "Блаугранас" матимуть можливість наблизитись до команди Довбика та Циганкова в турнірній таблиці. Станом на зараз Жирона вище на чотири очки.