УКР РУС

Гол-цукерка від Зінченка у відеоогляді поєдинку Арсенал – Бернлі – 3:1

11 листопада 2023 , 21:15 / Читать на русском

Арсенал вдома впевнено обіграв Бернлі. Блискучий матч видав Олександр Зінченко. Відео голів та огляд цього поєдинку дивіться на Спорт 24.

Українець розпочав матч з Бернлі з перших хвилин. Його команда відкрила рахунок у компенсований до першого тайму час – відзначився Троссар.

Зінченко розкішним голом долучився до перемоги Арсенала, Миколенко забив на 54-й секунді і допоміг Евертону здолати Крістал Пелас

Однак вже у дебюті другого тайму перевагу "канонірів" нівелював реалізований Браунхіллом пенальті. Втім, вже за лічені хвилини завдяки забитому Саліба м'ячу лондонці знову вийшли вперед.

Ефектну крапку в цьому протистоянні поставив Олександр Зінченко. Троссар подав з кутового, "каноніри" виграли повітря, м'яч влучив у поперечку, а після цього потрапив до Зінченка. Українець видовищним акробатичним ударом "ножницями" збільшив перевагу Арсенала – 3:1. Перший гол Олександра за команду Артети в цьому сезоні.

На 83-й хвилині Вієйра залишив "канонірів" у меншості, отримавши пряму червону. Але Арсенал без проблем втримав перемогу. Зараз команда Зінченка перебуває на другому місці в АПЛ.