УКР РУС

Іменита мама півзахисника Борусії Д обурилася, що її сина не викликали в збірну України U-19

11 листопада 2023 , 08:30 / Читать на русском

Мама українського хавбека Данила Кревсуна, який виступає за Борусію Дортмунд U-19, Юлія Кревсун емоційно відреагувала на те, що її сина не викликали у збірну України U-19.

"На жаль, без нас. Футбол – це необʼєктивний  вид спорту. Ти не можеш приїхати на змагання, виграти чи виконати норматив, тим паче якщо це стосується збірної.

Рух U-19 розгромно поступився Мідтьюлланду в Юнацькій ЛЧ – мінімальні шанси українців на євровесну

Ти нібито робиш все, що від тебе залежить від тебе: граєш в стартовому складі, півзахисник, який за 10 турів забив 6 голів та віддав 1 асист, але тобі навіть не дають шансу проявити себе за юнацьку збірну.

Борусія Дортмунд U19 – це не тільки бренд першої команди. Це за останніх 3 сезони дворазові чемпіони Німеччини та 1 раз срібні, два сезони поспіль виходили в 1/4 Юнацької Ліги чемпіонів, в її складі грають збірники Німеччини, Італії, Польщі, Нідерландів, Іспанії, Швеції, Ісландії.

Працюємо далі, дякуємо ЗСУ, донатимо", – написала Юлія Кревсун на своїй сторінці у Facebook. У минулому мама футболіста була професійною легкоатлеткою. Її спеціальністю був біг на середні дистанції. Юлія Кревсун була учасницею Олімпійських ігор в Пекіні та Лондоні.

Додамо, що 15 листопада збірна України U-19 зіграє з Мальтою у кваліфікації Євро-2024.