УКР РУС

Миколенко забив, але не допоміг Евертону перемогти команду Де Дзербі, Брентфорд з Ярмолюком здолав Вест Хем – АПЛ

4 листопада 2023 , 18:59 / Читать на русском

Відбулися чергові матчі АПЛ в рамках 11-го туру.

АПЛ, 11 тур

Евертон –  Брайтон – 1:1

Голи: Миколенко, 7 – Мітома, 82

Брентфорд – Вест Хем – 3:2

Голи: Мопе, 11, Мавропанос, 55 (А), Коллінз, 70 – Кудус, 19, Боуен, 26

Бернлі – Крістал Пелас – 0:2

Голи: Шлупп, 22, Мітчелл, 90+5

Шеффілд Юнайтед –  Вулверхемптон – 2:1

Голи: Арчер, 72, Норвуд, 90+10 (пен.) – Бельгард, 89

Віталій Миколенко не допоміг Евертону перемогти. Українець з'явився на полі з перших хвилин та навіть зумів забити у дебюті гри. Спочатку Миколенко влучив у захисника, але м'яч знову відскочив до нього. З другої спроби Віталій таки забив, не обійшлося без рикошету. Підопічні Дайча діяли більш розсудливо, натомість команда Де Дзербі через ротацію складу не могла похизуватися зіграністю. 

Забарний не врятував Борнмут від розгромної поразки Манчестер Сіті – копію Де Брюйне "прорвало", Холанд знову дав осічку

По перерві гості взяли гру під свій контроль та переважали суперника за усіма показниками, забити вдалося лише на заключних хвилинах. Мітома вирвав нічию для своєї команди. Тож, "іриски" на 15 місці (11 очок), а Брайтон шостий (18). 

Миколенко провів на полі увесь матч, а SofaScore оцінив дії українця у 7.5 балів. Ця оцінка стала найвищою у складі Евертона. 

Брентфорд переміг Вест Хем. Матч видався доволі результативним. Мопе відкрив рахунок, але Кудус швидко відновив паритет, а Боуен ще до перерви вивів гостей вперед. Однак вже у другій 45-хвилинці Брентфорду вдалося зрівняти та навіть забити втретє. "Бджоли" піднялися на 9 місце (16 пунктів), а Вест Хем 11-й (14). 

Єгор Ярмолюк з'явився на полі на 79-й хвилині, але результативними діями він не відзначався. SofaScore оцінив його гру у 6,5 бали. 

Бернлі поступився Крістал Пелас. Шлупп забив ще на 22-й, а під завісу гри Мітчелл подвоїв перевагу. Вулверхемптон програв Шеффілд Юнайтед на останніх хвилинах. Спочатку Арчела та Бельгард обмінялися голами, а у компенсований час господарі реалізували пенальті. Таким чином, Бернлі та Шеффілд розташувалися на дні таблиці (по 4 очки). Крістал Пелас піднявся на 10-те місце (15 пунктів), а Велверхемптон залишився на 13-му (12).