УКР РУС

Марсель прибив АЕК двома пенальті, кінець інтриги в групі Бетіса і Рейнджерс – Ліга Європи

26 жовтня 2023 , 21:47 / Читать на русском

Відбулися матчі групового етапу Ліги Європи. Звіт про них читайте на Спорт 24.

Ліга Європи. Груповий етап. 3-й тур

Група B

Марсель – АЕК Афіни – 3:1

Голи: Вітінья, 27, Харіт, 60 (пен.), Верету, 69 (пен.) – Пінеда, 53

Вилучення: Станковіч, 57 (АЕК)

Група C

Аріс – Бетіс – 0:1

Гол: Перес, 75

Спарта Прага – Рейнджерс – 0:0

Група Н

Мольде – Гекен – 5:1

Голи: Гульбрандсен, 6, Ейкрем, 27, 55, Брейвік, 30, Бьорнбак, 90+3 – Сонко, 21

Марсель переграв афінський АЕК у битві лідерів групи В. Вітінья відкрив рахунок на екваторі першої половини. По перерві Пінеда відновив статус-кво, але вже за кілька хвилин Станковіч привіз пенальті та заробив червону. Щойно Харіт реалізував перший 11-метровий, греки привезли другий – Верету також не підвів. Провансальці (5 очок) стрибають на вершину квартету, випереджаючи АЕК на 1 бал. Далі йдуть Аякс (2 пункти) і Брайтон (1 бал).

ЛЄ: Брайтон завдяки пенальті вирвав нічию з Марселем, екс-зірка Динамо врятував від поразки АЕК

Бетіс вибився у лідери групи С завдяки мінімальній перемозі над Арісом з Лімасола. Перес забив доленосний гол на 75-й хвилині. У паралельному матчі квартету Спарта Прага розписала безгольову нічию з Рейнджерсом. Отже, іспанці лідирують у групі з 6 балами. чехи та шотландці йдуть з 4 очками в активі, а греки на дні (3 пункти).

Скандинавське дербі між Мольде і Гекеном завершилось погромом від норвежців. Ще до свистка на перерву господарі забили тричі. Шведам вдалося відквитати лише один м'яч. По перерві Мольде довів рахунок до непристойного – 5:1. Норвежці здобули перші три очки в групі Н, а Гекен залишився з "бубликом". Байєр та Карабах продовжують лідирувати у групі – в обох по 6 балів.