УКР РУС

Челсі з Мудриком розтоптав Бернлі, Миколенко тріумфував над Забарним в українському дербі АПЛ

7 жовтня 2023 , 19:11 / Читать на русском

Відбулися поєдинки восьмого туру англійської Прем'єр-ліги.

АПЛ. Восьмий тур

Бернлі – Челсі – 1:4

Голи: Одобер,15 – Аль-Дахіль, 42 (а), Палмер, 49 (п), Стерлінг, 65, Джексон, 75

Евертон – Борнмут – 3:0

Голи: Гарнер, 8, Гаррісон, 37, Дукуре, 60

МЮ – Брентфорд – 2:1

Голи: Мактоміней, 90+3, 90+7 – Єнсен, 26 

Фулхем – Шеффілд – 3:1

Гол: Де Кордова-Рід, 53, Фодерінгем, 76. Вілліан, 90+2 – Робінсон, 68 (а)

Челсі на виїзді знищив Бернлі. Михайло Мудрик поєдинок розпочав на лаві запасних. У попередньому турі він отримав ушкодження і, вочевидь, був не готовим відіграти всі 90 хвилин. Команда українця пропустила вже у дебюті матчу – відзначився форвард господарів Одобер. Однак до перерви "синім" вдалося відновити паритет – подарунок їм зробив Аль-Дахіль, який записав у пасив автогол.

Тоттенхем у меншості ледь переміг новачка АПЛ – долю матчу вирішив один гол

На старті другого тайму лондонці заробили пенальті, який реалізував Палмер. Згодом Стерлінг зробив перевагу Челсі переконливішою, а Джексон довів справу до розгрому – 4:1. Мудрик вийшов на поле аж на 83-й хвилині, замінивши Стерлінга.

Евертон Миколенка розтоптав Борнмут Забарного в дербі українців в АПЛ. Обидва наші земляки вийшли з перших хвилин поєдинку. "Іриски" ошелешили гостей вже на 8-й хвилині. І антигероєм для "вишень" став саме Забарний, який прикро послизнувся і втратив м'яч на підступах до штрафного. До перерви Евертон встиг подвоїти перевагу. У другому таймі Дукуре довів рахунок до розгромного – 3:0.

Брентфорд Єгора Ярмолюка драматично втратив перемогу над Манчестер Юнайтед. Рахунок відкрив Єнсен на екваторі першого тайму. "Бджоли" вели у рахунку аж до 90+3 хвилини, коли Мактоміней за чотири хвилини оформив дубль та вигриз перемогу для МЮ. Український хавбек Брентфорда весь матч провів на лаві запасних.

У паралельному поєдинку Фулхем вдома обіграв Шеффілд. Рахунок відкрив ямайський хавбек господарів Де Кордова-Рід. Після цього команди курйозно обмінялися автоголами. А Вілліан поставив крапку на користь Фулхема – 3:1.