УКР РУС

Бекхеми зі сльозами розповіли усе про зраду в Мадриді: "Це найбільше нещастя у моєму житті"

4 жовтня 2023 , 17:29 / Читать на русском

Вікторія та Девід Бекхеми не стримували сльози, коли вперше прокоментували таємничу інтрижку легенди футболу часів виступів за Реал Мадрид.

Здавалося б ідеальна сімейна пара Бекхемів також свого часу пережила кризу в стосунках. У 2003 році, коли Девід, перебрався у мадридський Реал їм довелося жити нарізно. Тоді ж в іспанській пресі ширилися чутки, що футболіста спокусила його ж асистентка – Ребекка Лус.

"Люди називають Вікторію "мужиком у спідниці": секрет міцного шлюбу Бекхемів – пологи до весілля і зрада в Мадриді

Донедавна Бекхеми зберігали мовчання щодо цієї болісної теми, але таки наважились розповісти про свої почуття у новому документальному фільмі про Девіда авторства Netflix.

Вікторія: "Це був найважчий період. Тоді здавалося, що світ проти нас. Та якщо чесно, ми й самі були один проти одного, ось у чому річ. Ви знаєте, до переїзду в Мадрид мені іноді здавалося, що ми з Девідом проти всіх у світі. Та тоді ми були пов'язані, ми мали одне одного. 

А коли він полетів до Іспанії, ми опинились нарізно. Це сумно. Я не можу підібрати слів, щоб описати, як це було важко і як вплинуло на мене. Це було жахіття. Абсолютний цирк. Усім подобається, коли цирк приїздить у місто, чи не так? Чи ображалась я на свого чоловіка? Якщо бути чесною, то так. Це найбільше нещастя у моєму житті".

Девід: "Тоді сталося кілька жахливих історій, з якими було важко впоратися. Це було вперше, коли ми зазнали такого тиску в шлюбі. Кожного ранку ми прокидалися та відчували, що щось змінилось... Ми відчували, що втрачаємо одне одного, тонемо".

На запитання режисера Фішера Стівенса, як парі вдалося врятувати шлюб, Девід розплакався: "Я не знаю, не знаю, не знаю, як ми це пережили, чесно".