УКР РУС

Дженоа на очах у Маліновського феєрично розтоптала Рому – Тотті не витримав ганьби "вовків"

28 вересня 2023 , 23:43 / Читать на русском

У шостому турі Серії А Рома на виїзді поступилася Дженоа нашого Руслана Маліновського.

Серія А. Шостий тур

Дженоа – Рома – 4:1

Голи: Гудмундссон, 5, Ретегі, 45, Торсбю, 74, Мессіас, 81 – Крістанте, 22

Український півзахисник Дженоа Руслан Маліновський поєдинок розпочав на лаві запасних. Вже у дебюті матчу його команда ошелешила грізних гостей. Гудмундссон з меж штрафного розстріляв ворота Руя Патрісіу.

Наставник Дженоа пояснив, чому Маліновський отримав крихти в матчі з Лечче

Римляни відквитали гол на екваторі першого тайму. Спінаццола прорвався лівим флангом і навісив у карну зону на Крістанте – той замкнув головою. Але генуезці таки пішли на перерву з перевагою в рахунку. Автор першого голу Гудмундссон розігнав атаку і відпасував на Торсбю, той п'яткою переадресував м'яч на Ретегі, а Матео розписався у воротах Роми.

По перерві гості зі столиці прогнозовано загнали Дженоа до власної карної зони. Господарі вкрай рідко вибігали у контратаки, щоправда, і в Роми моментів було небагато. Гол Лукаку скасували через офсайд, а Дібала поцілив у поперечку.

А на 74-й хвилині господарі несподівано збільшили свою перевагу. Після подачі з кутового Дрегушин виграв другий поверх і скинув на Торсбю, який ударом зблизька зробив рахунок 3:1. Згодом масну крапку поставив форвард Дженоа Мессіас – 4:1. Прикметно, що легенда Роми Франческо Тотті покинув трибуни передчасно, не витримавши ганьби "вовків".

Маліновський на полі так і не з'явився. Генуезці піднялися ближче до середини турнірної таблиці (7 очок), а от підопічні Жозе Морурінью осіли на принизливій 16-й сходинці Серії А – 5 пунктів.