УКР РУС

"Не було стабільності": Яремчук – про період у Брюгге та бомбардирські очікування у Валенсії

15 вересня 2023 , 00:55 / Читать на русском

Форвард Валенсії Роман Яремчук, контракт якого належить Брюгге, розповів про свої проблеми у попередніх клубах.

"Що сталося в Брюгге та Бенфіці? Таке життя. Перші півроку в Бенфіці все було добре, але потім у мене був ковід, почалася війна в Україні, і все було важко. Щось подібне сталося зі мною в Брюгге. У мене не було стабільності. Я сподіваюся, що у Валенсії у мене буде така стабільність і я зможу показати себе з найкращого боку. 

Екс-наставник Бенфіки позитивно оцінив перспективи Яремчука у Валенсії

Бомбардирські очікування у цьому сезоні? Ви знаєте, певний час, коли я тільки прийшов до команди, я думав про те, що кожен форвард хоче забити 20 голів за сезон. Якщо я заб’ю стільки, то і ви, і я будемо щасливі, так? Але я реаліст і я дивлюся від гри до гри, хочу показувати щось особливе кожного матчу.

Якщо я робитиму свою роботу для команди добре, гарно гратиму, буду професіоналом, то голи прийдуть. Але для цього треба працювати. Не можу сказати, скільки я хочу забити, оскільки я реаліст", – сказав Яремчук для AS

Зазначимо, що в поточному сезоні 27-річний Яремчук зіграв у 5 поєдинках за Брюгге та встиг відзначитись 4 голами. Його оренда у Валенсії триватиме один сезон – до літа 2024-го.