УКР РУС

Маліновський дебютував за Дженоа у переможному матчі проти Лаціо, Наполі у більшості розібрався з Сассуоло

27 серпня 2023 , 23:50 / Читать на русском

Лаціо приймав Дженоа, а Наполі зустрічався з Сассуоло у рамках 2-го туру Серії А.

Серія А. Тур 2

Лаціо – Дженоа – 0:1

Голи: Ретегі, 16

Наполі – Сассуоло – 2:0

Голи: Осімхен, 16 (пен.), Ді Лоренцо, 64  

Вилучення: Лопес, 52

Нереалізований пенальті: Распадорі, 60

Український легіонер Руслан Маліновський потрапив у стартовий склад Дженоа та провів свій дебютний поєдинок. Півзахисник приєднався до італійської команди 19 серпня на правах оренди з Марселя. Дженоа має опцію викупу. 

Ювентус врятувався від поразки Болоньї завдяки голу Влаховіча

Команда українця вдало розпочала матч проти Лаціо. Проведель парирував перед собою мʼяч після удару Френдрупа, а Регеті вдало зіграв на добиванні та відкрив рахунок у матчі. Натомість футболісти Лаціо не завдали жодного удару в площину воріт, хоча частіше бігали в атаку. 

У другому таймі господарі діяли агресивніше. Альберто з межі штрафного майданчика вистрілив у девʼятку – голкіпер врятував епічним сейвом. Маліновський збив Марушича та отримав жовту картку. На 70 хвилині українця відправили на лаву запасних. Руслан отримав оцінку 6,4 від Sofascore, яка стала найгіршою у складі гостей. Маліновський віддав 22 точні паси (88%) та виграв боротьбу у повітрі. Команд до кінця поєдинку не вдалося більше забити. 

У паралельному матчі Наполі вдома зустрічався з Сассуоло. Неаполітанці повністю контролювали гру та відзначилися у першому таймі після того, як Осімхен реалізував 11-метровий. По перерві гості залишилися у меншості. Лопес отримав червону картку за суперечку з арбітром.

Наполі отримав чудову нагоду після гри рукою суперника у власному штрафному. Распадорі взяв на себе відповідальність та пішов пробивати пенальті, але не влучив. Натомість Хвіча, який вийшов на заміну, асистував Ді Лоренцо. Наполі переміг з рахунком 2:0.