УКР РУС

Президент Оболоні – про поразку від Динамо: "Це ганебне суддівство"

5 серпня 2023 , 10:27 / Читать на русском

Президент Оболоні Олександр Слободян прокоментував поразку команди у матчі 2-го туру УПЛ з Динамо.

"Зараз подякував своїм футболістам у роздягальні. Мені здається, вони виглядали гідно. На жаль, сьогоднішню гру я назвав би театром одного актора. Думаю, ви розумієте, про кого я говорю. Він зіпсував ті цифри на табло, які могли бути.

Гольовий трилер у відеоогляді матчу Оболонь – Динамо – 2:4

Гадаю, що мали бути нічийні цифри – 3:3. Не зараховано два наші голи, намальовані пенальті… Усі все бачили. Суддівство було відверто одностороннім. Тільки в останні 15 хвилин матчу, коли гру було зроблено, рефері щось почав показувати й в інший бік. Невже в Європі так судять? Невже нашому супернику так треба допомагати?

У попередній грі з Колосом була симпатія до нашого суперника, але не настільки помітна. А сьогодні – це просто жах. Це ганебне суддівство. Впевнений, що нашим грандам не потрібно так допомагати, якщо вони хочуть, аби був цікавий чемпіонат. Усі ми хочемо, щоб у Європі українські команди показували гідний результат. Потрібно привчити наших грандів до нормального суддівства, як у Європі. Не треба засуджувати так звані маленькі команди. Думаю, що у нас мало футболістів, які мають досвід боротьби на рівні Прем'єр-ліги, але хлопці мали гідний вигляд. Матч був з однаковими шансами на успіх", – цитує Олександра Слободяна Sportarena.com.