УКР РУС

Екс-власник українського футбольного клубу співпрацює з російськими окупантами

14 липня 2023 , 14:36 / Читать на русском

Колишній футбольний функціонер Іван Доценко виявився колаборантом.

Доценко – колишній власник і президент футбольного клубу Мир з села Горностаївка Новотроїцького району Херсонської області. за даними видання Район.Генічеськ, він пішов на ганебну співпрацю з окупаційними військами.

Екс-легіонер Шахтаря пригадав вторгнення росії та втечу з України: "Всі панікували"

73-річний чоловік є власником агрофірми МИР, яка вирощує озимі культури – вона вже вписана у російські реєстри. А сам екс-функціонер активно підігрує пропаганді рф. Зокрема, він активно розповідає місцевій телерадіокомпанії "Таврія" про процвітання свого бізнесу, який, найімовірніше, сплачує податки окупантам.

Також йдеться про те, що Доценко завжди підтримував теплі відносини зі зрадником Віталієм Булюком (колишній заступник голови Херсонської облради і екс-начальник Херсонської митниці). Зараз Булюк працює одним з керівників окупаційного уряду захопленої частини Херсонщини.

До слова, ФК Мир був п'ятиразовим переможцем чемпіонату Херсонської області, а у 2010 році став чемпіоном України серед аматорів. У кампанії 2013/14 дебютував у Другій лізі, але через фінансові труднощі знявся зі змагань посеред сезону.