УКР РУС

"Ти розвалишся сам": сестра коханої Неймара жорстко звернулася до нього після зради, звинувативши в аморальності

1 липня 2023 , 17:15 / Читать на русском

Б'янка, сестра коханої Неймара Бруни Б'янкарді, вибухнула після чергових вибриків бразильця.

Нагадаємо, нещодавно форвард парижан заявив, що зрадив свою вагітну дівчину Бруну Б'янкарді. Він опублікував спільне фото в Instagram і написав довгі вибачення. Бразильця звинувачують в побаченні з блогеркою Фернандою Кампос.

"Я зробив помилку": Неймар зізнався вагітній дівчині у зраді – футболіст порушив дивну угоду

Під час цього він нібито порушив одну з умов угоди за якою може зраджувати Б'янкарді. Згідно з домовленістю, футболіст повинен поводитися стримано, не вступати в статевий акт без контрацепції та не цілувати обраниць в губи. Сестра коханої Нея вирішила втрутитися. 

"Я могла б надіслати це на WhatsApp, але оскільки він любить жартувати в Інтернеті, давай! Я рекомендую тобі перестати ставитися до серйозних ситуацій зі сміхом. Я знаю, що важко усвідомити серйозність ситуації, коли у тебе немає відповідальності, відданості та турботи про ближнього. Окрім того, що ти оточуєш людей, які ставляться до тебе як до Бога, ти ще й аплодуєш їхньому лайну. 

Ти жартуєш над ситуацією замість того, щоб відчувати сором, і знову залишаєш мою сестру в поганому місці. Ти думаєш, що інші хочуть знищити тебе, але ти розвалишся сам. Людина, яка відмовляється бути людиною, відмовляється дорослішати і брати відповідальність за те, що робить. Який сенс вибачатися перед сім'єю на вечірці і продовжувати поводитися як дитина? Для тих, хто вважає, що моя сестра в цих стосунках заради інтересу, грошей і слави, зрозумійте раз і назавжди: їй це не потрібно", – цитує Б'янку Marca

Неймар знову вляпався в скандал з жінками – сексапільна блондинка скомпрометувала бразильця, який вдруге стане батьком

Також вона заперечила існування контракту між футболістом та її сестрою: "Ніколи не було жодного типу контракту чи угоди. Це надзвичайно образливо для людини, яка була дуже добре вихована, має підтримку, любов, цінності ​​і є прикладом у домі. Вона дуже успішна жінка, яка працює з 16 років. Завдяки своїй роботі вона має дуже комфортне життя і зможе піклуватися про свою доньку одна. 

Вона в стосунках через любов, тому, що хоче, щоб її донька мала єдину сім’ю та батька, тому, що хоче, щоб він виховував свою доньку та піклувався про неї, чого він так хотів. На жаль, вона проходить через усе це в момент, який має бути найщасливішим у її житті. Вони забрали її душевний спокій і хороші спогади, які їй потрібні були в цей момент. Її рішення та її вибір відповідають лише їй. Ми будемо тут". 

На завершення невістка Неймара знову звернулася до гравця: "Я б хотіла, щоб наше співіснування завжди було поважним і дружнім. Ми з моєю сім’єю готові це зробити. Ми більше не будемо терпіти такі дитячі публікації. Це нешанобливо і аморально".