УКР РУС

"Впевнений, що румуни будуть злі": лідер України U-21 – про дуель з Румунією та свої слабкі сторони

24 червня 2023 , 15:14 / Читать на русском

Капітан молодіжної збірної України Артем Бондаренко висловився напередодні зустрічі з Румунією в рамках чемпіонату Європи.

"Не можна судити про Румунію щодо матчу проти Іспанії, тому що ми розуміємо всю силу цієї збірної. Ми очікуємо від Румунії зовсім інший матч і готуємося до того, що це буде дуже важка гра для нас. Заповнений стадіон фанатів – це їм дає перевагу, але все одно ми скучили за вболівальниками. В УПЛ ми граємо зараз без уболівальників, і будь-яка така футбольна атмосфера надає нам енергію та стимул. 

Румунія U-21 – Україна U-21: Ротань оцінив готовність Мудрика та озвучив перевагу суперника

Сподіваюся, що обіграємо. З хорватами ми у другому таймі більше грали за рахунком – 2:0 на психологічному рівні давали нам можливість трохи відійти. Хочу сказати, що кожна гра важлива. Ми усвідомлюємо те, що стоїть на кону в цьому матчі, але намагаємося не дуже загострювати на цьому увагу. Просто готуємося, як до звичайної гри. Повний стадіон і після матчу з Іспанією. Я впевнений, що румуни будуть злі.

Напевно, хотілося б покращити свою статистику. Усі хочуть забивати, і я не виняток. Але це один із чинників. Ще, напевно, відбір м’яча. Я знаю, свої слабкі сторони та працюю над цим. Перше, що спадає на думку: тут дуже душно і дуже багато комах. Це дві головні проблеми.

Зараз час акліматизації. Думаю, що вона буде успішною, і ми з кожним днем все більше і більше звикаємо до погоди. Думаю, що в день гри проти Румунії буде трохи легше фізично. Загалом обіцяють 36 градусів, але намагатимемося звикнути до цього", – зазначив Бондаренко у коментарі для Суспільного Спорт

Нагадаємо, що дуель України та Румунії відбудеться вже сьогодні, старт о 19:00.