УКР РУС

Шахтар виплатив щедрий гонорар Ворсклі за перемогу над СК Дніпро-1 – інсайдер назвав вражаючу суму

26 травня 2023 , 10:45 / Читать на русском

Журналіст Михайло Співаковський розповів про преміальні бонуси, які отримали гравці полтавського клубу за перемогу команди Кучера.

Нагадаємо, раніше були чутки, що "гірники" нібито фінансово стимулюють суперників свого головного конкурента. У 28-му турі УПЛ команда Скрипника переграла СК Дніпро-1 (2:1) та дозволила Шахтарю відірватись у таблиці на 5 очок. За цю перемогу полтавці отримали щедрий бонус.

СК Дніпро-1 сенсаційно програв Ворсклі – Шахтар і Зоря потирають руки

"Перша інформація, яку я отримав у день матчу була просто неймовірна – півмільйона доларів. Потім її підкорегували, і ця "віртуальна валіза", яка мандрувала містами України (спочатку 75 тисяч, а з кожним туром ближче до завершення чемпіонату все більше і більше), стала 150 тисяч. Я вітаю гравців Ворскли, оскільки це майже тринадцята зарплата – по "десятці" заробили всі. Не гривень, звісно ж", – розповів Співаковський у програмі ТаТоТаке.

До слова, Шахтар може гарантувати собі золоті медалі вже у наступному турі – команда Йовічевіча зустрінеться з СК Дніпро-1 у битві за чемпіонство. Поєдинок відбудеться 28 травня о 15:00.