УКР РУС

"Шахтар виглядає слабко": Сабо зробив прогноз на матч "гірників" із Зорею

24 травня 2023 , 14:14 / Читать на русском

Екс-тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу між Зорею та Шахтарем.

"Очікую, що поєдинок Зорі та Шахтаря буде цікавим, бо команда Патріка ван Леувена нині на ходу. І взагалі, я дивлюсь, що в луганської команди є певна легкість у грі, а це значить, що в них добре вибудований тренувальний процес.

"Ми далі торгуємо з цією наволоччю зі сходу?": Циганик – про перехід в Шахтар футболіста з російським агентом

В них 61 очко, якщо вони обіграють Шахтар, то в них буде 64, в Шахтаря 66, а далі "гірникам" грати з СК Дніпро-1. Дуже все цікаво зараз в турнірних перегонах. Якщо ж прогнозувати очне протистояння Зорі та Шахтаря, то, думаю, або донеччани переможуть луганчан, або навпаки. Нічиєї не буде.

А щодо гравців і гри Шахтаря варто сказати, що останнім часом вони якісь не дуже свіжі, скажімо так. Команда Йовічевіча перестала бігти під кінець чемпіонату. Не знаю, витягне Йовічевіч чи ні з певної ями, відновить віру у власні сили своїм хлопцям і їхні фізичні кондиції. Як на мене, в останніх іграх Шахтар виглядає слабко. Так, виграють, але звичної гри Шахтаря я не бачу.

Хоча я сам ще місяць тому був впевнений, що Шахтар виграє чемпіонат. Нині ж саме гравці СК Дніпро-1 свіжіше виглядають, на мою суб'єктивну думку. Отож, далеко не факт, що Шахтар стане чемпіоном. Золото можуть вибороти і СК Дніпро-1, і Зоря", – поділився Сабо в інтерв'ю Українському футболу.

Нагадаємо, що Шахтар зустрінеться із Зорею в рамках 28 туру УПЛ. Матч відбудеться сьогодні, 24 травня, стартовий свисток пролунає о 17.00.