УКР РУС

Інтер – Мілан: прогноз букмекерів на вирішальну битву півфіналу Ліги чемпіонів

15 травня 2023 , 21:05 / Читать на русском

Інтер та Мілан остаточно вирішать долю першої путівки у фінал Ліги чемпіонів. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на дербі делла Мадонніна.

Футбольне протистояння на Сан-Сіро відбудеться у вівторок, 16 травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за дуеллю можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Інтер знищив Мілан на очах Шевченка та зробив заявку на фінал Ліги чемпіонів

Перший поєдинок завершився впевненою перемогою "нерадзуррі" – 2:0. У воротах Мілана розписалися Едін Джеко та Генріх Мхітарян. Після цього матчу Інтер встиг обіграти Сассуоло в Серії А, зробивши гучну заявку на віце-чемпіонство. Зараз підопічні Сімоне Індзагі лише на три залікові бали відстають від Ювентуса, якому нещодавно повернули очки. А от "россонері" сенсаційно поступилися Спеції Віктора Коваленка (0:2) – зараз вони перебувають на п'ятій сходинці в Серії А.

Надійний букмекер FAVBET у єврокубковій битві беззаперечним фаворитом вважає Інтер. Коефіцієнт на його перемогу – 2,16 бала. На звитягу Мілана – 3,90. Ціна нічиєї – 3,50 бала.

Фахівці переконані, що путівку у фінал Ліги чемпіонів здобудуть "нерадзуррі". Коефіцієнт на їхній вихід в наступний раунд – 1,09 бала. Ймовірність того, що перепустка дістанеться команді Стефано Піолі – 9,20.

Найвищі шанси відзначитися у цьому матчі, на думку букмекерів, є у форварда Інтера Лаутаро Мартінеса (2,75). Також доволі високою є ймовірність, що гол заб'є його одноклубник Ромелу Лукаку (2,95).