УКР РУС

"Трішки набрав": Мілевський нагадав про себе – печальний вигляд легенди Динамо перед 1/2 ЛЧ

9 травня 2023 , 19:08 / Читать на русском

Колишня зірка київського Динамо Артем Мілевський поділився, кого підтримуватиме у матчі між Реалом та Ман Сіті.

Сьогодні, 9 травня, відбудеться перший півфінальний матч ЛЧ між Реалом та Манчестер Сіті. Стартовий свисток на Сантьяго Бернабеу пролунає о 22:00 за київським часом. 

"Рашка, мак прислати?": Мілевський потролив росіян фотографією з McDonald`s

Мілевський вже обрав свого фаворита. Колишній форвард збірної України опублікував у своєму Instagram брутальне фото у футболці "вершкових". До образу Артем додав сонцезахисні окуляри. "Бланкос". Сьогодні ввечері", – підписав світлину Мілевський. 

Підписники одразу залишили свої коментарі, серед яких: "Міля трішки набрав", "Неголений Леоненко", а також один із них потролив екс-футболіста –  "Ді Капріо після свят". 

Нагадаємо, що влітку 2021 року 38-річний Артем оголосив про завершення кар'єри. Його останнім місцем роботи був закарпатський Минай. За київське Динамо екс-форвард провів 178 матчів та забив 57 голів, натомість за збірну України він награв 50 поєдинків, в яких відзначився 8 забитими м'ячами.

З перших днів повномасштабного вторгнення Артем Мілевський займався волонтерською діяльністю та закликав припинити збройну агресію в Україні.