УКР РУС

Німеччина – Україна: наставник Бундестім в очікуванні ювілейного "особливого" поєдинку

26 квітня 2023 , 19:11 / Читать на русском

Головний тренер збірної Німеччини Ганс-Дітер Флік розповів, чого очікує побачити від своєї команди у червневих спарингів.

Нагадаємо, збірна України проведе товариський матч з Німеччиною 12 червня. Цікаво, що цей поєдинок стане першим міжнародним у Бремені з 2012 року та ювілейним тисячним в історії німецької збірної.

Конопля – про сварку з Де Дзербі: "Спитав, що важливіше: тренуватись в Шахтарі чи грати за збірну України"

"Ми проведемо цей особливий матч проти України, а потім у спарингах на нас чекатимуть ще два сильні суперники – Польща та Колумбія. У цих товариських поєдинках ми хочемо розвинути те, що команда продемонструвала в другому таймі контрольного матчу з Бельгією (німці програли 2:3, – прим. Спорт 24).

Перші півгодини показали, що нам потрібно ще багато працювати, щоб вийти у фінал чемпіонату Європи. Але якщо команда правильно засвоїть урок і зіграє так, як протягом наступних 60-ти хвилин, міцно захищаючись та сміливо йдучи вперед, уболівальники нас підтримають, і весь стадіон буде з нами. Ми дуже чітко відчули цю підтримку в Кельні та хочемо взяти цей імпульс із собою на наступні три поєдинки", – розповів Флік для прес-служби Бундестім.

До слова, зустріч між Україною та Німеччиною має також важливу гуманітарну місію, адже усі кошти, отримані від благодійної гри, підуть до Фундації DFB, яка продовжує допомагати постраждалим від російської воєнної агресії.