УКР РУС

"У нього шалений потенціал": Срна – про новачка команди та зміну трансферної політики Шахтаря

24 квітня 2023 , 23:07 / Читать на русском

Директор Шахтаря Даріо Срна поділився надіями на новачка команди Деніла Кастілло.

"По-перше, ми спостерігали за цим футболістом тривалий час. Наш скаут Сальваторе Монако запропонував його – і він нам сподобався. Ми побачили шалений потенціал у Кастілло, це футболіст, який може бути дуже корисним Шахтарю, і це гравець, який відрізняється від виконавців, наявних у нас сьогодні.

Неймар може стати конкурентом Мудрика – Челсі провів перемовини з ПСЖ

Він має зріст 189 см, чудову техніку, гарно працює на полі. Ми його бачимо і на позиції шістки, і в ролі вісімки. Я дуже радий, що ми підписали такий великий талант. Вважаю, він буде дуже корисний Шахтарю в майбутньому.

Ви знаєте, що раніше нашим ринком була Бразилія, а зараз ми трохи змінили орієнтир: є у Венесуелі гарні футболісти, в Колумбії, Еквадорі – вони всюди зараз з’являються. Тому наша мета, завдання скаутської служби – знайти топових молодих талантів, які готові й повинні грати в Шахтарі", – поділився Срна для прес-служби Шахтаря.

Деніл Кастілло перебрався в українську команду з еквадорського ЛДУ Кіто. Контракт з гравцем діятиме від 1 липня 2023 року до 30 червня 2028 року. Це перший еквадорець в історії Шахтаря.