УКР РУС

МЮ з ганьбою вилетів від Севільї, Ювентус втримав перевагу над Спортінгом: 1/4 фіналу Ліги Європи

20 квітня 2023 , 23:56 / Читать на русском

Визначились ще 2 півфіналісти Ліги Європи. Звіт про матчі читайте на "Спорт 24".

Ліга Європи, чвертьфінал, другі матчі

Спортінг – Ювентус – 1:1 (перший матч – 0:1)

Голи: Едвардс, 20 (пен.) – Рабйо, 9

Севілья – Манчестер Юнайтед – 3:0 (2:2)

Голи: Ен-Несірі, 8, 81, Баде, 47

Ювентус дуже швидко розвинув свою перевагу з першого матчу. Рабйо найкраще зорієнтувався на подачі кутового і вколотив м'яч у сітку з кількох метрів. 

Туринці отримали повне право відійти назад, але доволі швидко дозволили Спортінгу відквитати один м'яч. Рабйо великодушно зберіг баланс, збивши суперника у карному майданчику. Едвардс спокійно розвів м'яч та Щенсни по різних кутах.

Юве перевів другу половину у зручний для себе сценарій – обмаль моментів, розрахунок на контратаки. Команда Аллегрі не повторила помилку Арсенала і таки вибила Спортінг з єврокубків.

Захист МЮ в Севільї продовжив ганьбитися на повну, ніби продовжуючи останні хвилини з Олд Траффорд. Харрі Магуайр тоді оформив автогол, а тепер додав ще й "асист". Де Хеа необачною передачею підставив капітана під пресинг, з якого той не вийшов. Ен-Несірі "віддячив" за обрізку чіткою реалізацією моменту. 

Атака Юнайтед без Бруну (дискваліфікація) і Рашфорда (лава запасних) виглядала безідейно. Більше того, підопічні Тен Хага мали пропускати ще раз до відпочинку. Окампос вразив ворота з прострілу Акуньї, але повтор показав малесенький офсайд у чемпіона світу.

Лех ледь не створив сенсацію на очах у Цітаішвілі, Андерлехт опинився за бортом півфіналу Ліги конференцій

Другий гол нікуди від Севіль не дівся. Вже на 47-й хвилині Баде плечем замкнув подачу Ракітіча з кутового. Тен Хаг у відчаї випустив Рашфорда та Шоу, які щойно відновивлися від травм.

Вихід лідерів нічим не допоміг МЮ. "Дияволи" навіть не натякнули на порятунок, а черговий фейл Де Хеа довів справу до розгрому. Іспанець незграбно вийшов за межі своїх володінь, подарував м'яч Ен-Несірі, і той оформив легкий дубль – 3:0. Севілья втретє поспіль долає МЮ у двоматчевих єврокубкових дуелях, помстившись за земляків (Барсу та Бетіс). На стадії півфіналу хлопці Менділібара зіграють якраз проти Ювентуса.