УКР РУС

Борнмут без Забарного вирвав драматичну перемогу над Тоттенхемом

15 квітня 2023 , 19:16 / Читать на русском

Відбулися чергові матчі 31-го туру англійської Премʼєр-ліги.

 АПЛ. Тур 31

Тоттенхем – Борнмут – 2:3

Голи: Мін Сон, 14, Данджума, 88 – Вінья, 38, Соланке, 51, Уаттара, 90+5

Вулверхемптон – Брентфорд – 2:0

Голи: Коста, 27, Хван Хі Чхан, 69

Саутгемптон – Крістал Пелас – 0:2

Голи: Езе, 54, 68

Український легіонер Борнмута Ілля Забарний залишився у запасі на матч з Тоттенхемом. Вже втретє поспіль захисник не потрапляє у старт. Зазначимо, що матч команди розпочали на 15 хвилин пізніше, адже гості запізнилися через затори на дорозі.

Мудрик провів найкращий матч за Челсі, але не врятував "синіх" від поразки, Миколенко програв бій за виживання

Вже на 14 хвилині Тоттенхем вийшов вперед. Мін Сон відгукнувся у штрафному на передачу Перішича та в один дотик розстріляв ворота суперника. Ще до перерви Вінья відновив паритет ефектним ударом. 

У другій половині зустрічі Борнмут знову засмутив Тоттенхем. Соланке на 51 хвилині опинився першим на добиванні та впевнено відправив мʼяч у сітку. Кейн намагався випросити пенальті, але арбітр після перегляду відеоповтору дав зрозуміти, що 11-метрового не буде. Під завісу матчу Данджума з межі штрафного бездоганно влучив у лівий нижній кут – голкіпер був безсилим. Фінальну крапку у поєдинку поставив Уаттара, який приніс перемогу Борнмуту з рахунком 3:2. 

У паралельному матчі туру Вулверхемптон спокійно розібрався Брентфордом. Відзначилися Коста та Хван Хі Чхан. Господарі повністю володіли ініціативою та завдали аж 9 ударів у площину воріт. Натомість у суперника лише два.  

Крістал Пелас несподівано поступився Саутгемптону, який розташувався на дні турнірної таблиці АПЛ. Гості показали слабкий футбол та майже нічого не створили на половині суперника. А ось у Саутгемптона вийшло значно краще. Спочатку Езе зробив ривок та переграв голкіпера, а у додатковий час другого тайму записав дубль у свій актив.