УКР РУС

Рух та Динамо поділили очки у битві лідерів юнацької УПЛ – кияни ризикують залишитись без чемпіонства

13 квітня 2023 , 16:23 / Читать на русском

Рух та Динамо зустрілися в рамках 21-го туру юнацької Прем'єр-ліги.

Чемпіонат України U-19, 21 тур

Рух – Динамо – 0:0

Львівський клуб був лише формальним господарем матчу, який відбувався на базі Динамо. Команди завчасно домовилися обмінятися домашніми поєдинками, адже Рух у першому колі був сильно завантажений через матчі Юнацької ліги УЄФА. Тоді "жовто-чорні" здолали киян з рахунком 3:2.

Динамо відзвітувало про зібрані кошти під час благодійного турне

Цього разу "біло-синім" потрібна була виключно перемога, адже вони відставали від Руха на 4 очки, хоча зіграли на один тур більше. У цьому матчі киянам допомагав Самба Діалло, який відновився і відразу вийшов у старті.

Суперники практично не створювали моментів, натомість сутички на полі виникали кожні 10-15 хвилин. Арбітр роздав 7 жовтих карток, а під завісу гри футболісти ледь не побилися. Однак забити в цій дуелі не вдалося жодній з команд, тож гра завершилася нульовою нічиєю. 

Таким чином, Динамо вже навряд може розраховувати на чемпіонство, адже Рух жодного разу не програв і має в активі 54 пункти. Натомість кияни до кінця туру можуть пропустити ще й Шахтар, який зустрінеться зі Львовом. 21 квітня відбудеться міні-Класичне, де визначиться головний переслідувач Руха.